language select:   
Новини

МИСИЯ

“Металстрой” АД работи в екип. Ние сме група квалифицирани специалисти с доказан опит, изцяло отдадени и работещи за успеха на дружеството. В “Металстрой” сме се обградили със служители, които са се доказали като производители. Често работим по комплексни проекти, които изискват незабавна реакция и денонощна работа.

Нашата цел, от самото начало и досега, е да изпълняваме първокласни сметки и завършени проекти. Стараем се да инвестираме в отношенията с клиентите и в дългосрочен маркетинг. Благодарение на тази философия запазваме клиентите си, които не се колебаят да ни препоръчват заради доверието и отговорността, които “Металстрой” внушава.

Както обичаме да казваме: “Ние сме достатъчно малки, за да откликваме бързо, но достатъчно големи, за да можем”. Преди всичко, ние сме достатъчно заинтересовани да намерим творчески решения, отговарящи на вашите нужди. Когато искате добре свършена работа, когато искате тя да бъде свършена в срок и на добра цена, вие искате “Металстрой” АД. Обадете се днес и нашият екип ще работи за вас!

Copyright 2009 © Metalstroy Inc. All Rights Reserved