ЗА КОМПАНИЯТА

Фирмен профил

“Металстрой” АД е специализирана в изграждането на сгради и съоръжения от метални конструкции като предлага, както строителство, така и изпълнение на отделни фази от изгражданите обекти. В това число проектиране в част „Конструкции”, производство на метални конструкции, монтаж на метални конструкции, доставка на изолационни панели, монтаж на същите, част ВиК, част електро и други.

Производствената база на “Металстрой” АД се разполага на парцел от 30000кв.м, от които 7000кв.м закрита площ – цех за метални конструкции – оборудван с най-нови и съвременни машини – специализирани за производство на метални конструкции. Други 6000кв.м. предстои да бъдат застроени .

Изпълняваните обекти с метални конструкции са в областта на:

  • Енергетика
  • Металургия
  • Мостове от пътната и ж.п. инфраструктура
  • Промишлени и Търговски сгради
  • Обществени, селскостопански и всички други изпълнени от метални конструкции

История

„Металстрой“ АД е основана през 1999 г. като изпълнител на промишлени, търговски, спортни, обществени сгради и много други съоръжения от метални конструкции. Фирмата предлага както цялостно строителство на сгради и съоръжения така и изпълнение на отделни фази от изгражданите обекти. В екипа на компанията влизат специалисти с над 20 годишен опит в областта на строителното инженерство, както и млади попълнения със свежи идеи и амбиция да се развиват.

„Металстрой“ АД е Акционерно Дружество с капитал от 1 000 000 лв.

 Нашата мисия

“Металстрой” АД работи в екип. Ние сме група квалифицирани специалисти с доказан опит, изцяло отдадени и работещи за успеха на дружеството. В “Металстрой” сме се обградили със служители, които са се доказали като производители. Често работим по комплексни проекти, които изискват незабавна реакция и денонощна работа.

Нашата цел, от самото начало и досега, е да изпълняваме първокласни сметки и завършени проекти. Стараем се да инвестираме в отношенията с клиентите и в дългосрочен маркетинг. Благодарение на тази философия запазваме клиентите си, които не се колебаят да ни препоръчват заради доверието и отговорността, които “Металстрой” внушава.

Както обичаме да казваме: “Ние сме достатъчно малки, за да откликваме бързо, но достатъчно големи, за да можем”. Преди всичко, ние сме достатъчно заинтересовани да намерим творчески решения, отговарящи на вашите нужди. Когато искате добре свършена работа, когато искате тя да бъде свършена в срок и на добра цена, вие искате “Металстрой” АД. Обадете се днес и нашият екип ще работи за вас!

Сертификати и членство

  • Член на БАМК Българска асоциация за метални конструкции.
  • Сертификати : ISO 45001; ISO 9001; ISO 14001; EN 1090; ISO 3834-2